Denk je aan Breeman MINI, dan denk je aan Johan. Johan heeft meer dan 10 jaar bij ons gewerkt als Verkoopadviseur en is sinds kort doorgegroeid tot MINI Manager. ‘Ik ga nog steeds elke dag met veel plezier naar mij werk. Uiteraard helpt het feit dat we bij Breeman het leukste MINI-team van Nederland hebben hieraan mee’.

Vertel iets over je werk?
Ik vind het contact met klanten erg leuk! Ik spreek veel verschillende mensen die allemaal weer een eigen verhaal hebben. Onze klanten kopen een MINI, omdat ze het model of het merk onwijs gaaf vinden. Sommige weten precies wat ze willen en andere vinden eigenlijk alles mooi. Aan mij de taak om hier de perfecte MINI bij te vinden. Dit zorgt ervoor dat ik elke dag, na 10 jaar, nog steeds met veel plezier naar m’n werk ga. Uiteraard helpt het feit dat we bij Breeman het leukste MINI-team van Nederland hebben hieraan mee!

”Ik spreek veel verschillende klanten die allemaal weer een eigen verhaal hebben”.

Wat zijn jouw hobby’s naast het werk?
Ik hou enorm van reizen, maar doe het helaas te weinig. Mijn zus woont in Australië en heeft gevraagd of ik een maand met haar wil rondtrekken. Erg leuk natuurlijk, maar weet alleen niet of ze mij hier een maand(je) kunnen missen.

Wat is jouw favoriete BMW of MINI?
Dat is natuurlijk een MINI en in het bijzonder de Build-off Knightsbridge JCW. Breeman MINI heeft vorig jaar de MINI build-off contest van MINI Nederland gewonnen. Alle 26 MINI dealers kregen een ‘standaard’ JCW hatchback en moesten hieraan een eigen twist geven. Hierin zijn we als team meer dan geslaagd! Er is zelfs een landelijke editie uitgerold genaamd de MINI Knightsbridge. Hier ben ik erg trots op!

Wil jij net als Johan ons team versterken? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer op jouw droombaan!