Zodra je onze MINI showroom binnenloopt is Lenneke de eerste die je ziet. Sinds 1 mei werkt zij bij ons als Gastvrouw / Sales Support. ‘Zodra iemand onze showroom binnenloop moet hij zich direct welkom voelen. Daarom zit ik altijd achter mijn bureau met een grote glimlach en staat de koffie staat zelfs al klaar’.

Vertel iets over je werk?
Ik werk als Gastvrouw en Sales Support bij Breeman MINI. Het is altijd al een droom geweest om voor zowel Breeman als het merk MINI te werken. Hiervoor heb ik in de horeca gewerkt en die ervaring komt nu goed van pas. het is namelijk mijn taak om de mensen een warm welkom te heten, daarnaast houd ik de showroom netjes en zorg dat de lifestyle producten altijd aangevuld zijn. Het stuk Sales Support is heel afwisselend. Het is mijn taak om dossiers van afgeleverde auto’s te verwerken en op te slaan, telefoontjes te beantwoorden, werkplaatsleads opvolgen, kluis met sleutels bij te houden, vrijwaren en tenaamstelling ect. en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben blij met het vertrouwen dat Breeman in mij heeft en vind mijn werk erg leuk.

Ik zorg ervoor dat klanten zich direct welkom voelen in onze showroom.

Wat zijn jouw hobby’s naast het werk?
In mijn vrije tijd ga ik het liefst wedstrijdzwemmen. Dit doe ik nu al 12 seizoenen. Daarnaast ga ik graag uiteten, de stad in met vrienden en vriendinnen of een dag naar het strand. Gelukkig woon ik hier dan ook vlakbij. Binnen 5 minuten ben ik al op het strand.

Wat is jouw favoriete BMW of MINI?
Een favoriete MINI of BMW heb ik niet. Ik vind een MINI 3-deurs met JCW pakket in een opvallende kleur heel gaaf, maar zou ook wel ooit een BMW X4 of BMW X6 willen rijden.

Wil jij net als Lenneke ons team versterken? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer op jouw droombaan!