Oliver is onze goedlachse Service Adviseur. ‘Een nieuwe BMW kopen is leuk. Nieuwe remblokken wat minder. Aan mij de taak om duidelijk uit te leggen waarom dit een goede investering is. Dit doe ik al 8 maanden met veel plezier.’

Vertel iets over je werk?
Ik werk als Service Adviseur bij Breeman BMW Rotterdam. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat de reparaties – of de after sales – zo vloeiend mogelijk verlopen. We werken nauw samen met de werkplaats om de juiste diagnoses te stellen en de auto zo goed en snel mogelijk te herstellen. Een heel interessant en uitdagend proces. Het blijft natuurlijk altijd vervelend voor een klant om te horen dat er een grote reparatie nodig is of dat er onverwachts iets moet gebeuren. Dit begrijpelijk maken voor de klant en duidelijk uitleggen dat dit een goede/waardevolle investering is, is onze taak. Een nieuwe auto kopen is bijvoorbeeld erg leuk. Nieuwe remblokken wat minder. Ik ben blij met de overstap die ik gemaakt heb en vind mijn werk erg leuk.

‘Een nieuwe BMW kopen is leuk. Remblokken wat minder. Ik leg uit waarom ook dit belangrijk is.’

Wat zijn jouw hobby’s naast het werk?
Het liefst trek ik in mijn vrije tijd de hardloopschoenen aan om een flink stuk te gaan rennen. Daarnaast voetbal ik nog in een vriendenteam. Uiteraard ga ik in het weekend vaak de stad in om een biertje te drinken.

Wat is jouw favoriete BMW of MINI?
De M3 E92. Echt een prachtige auto. Hoewel deze vraag steeds lastiger te beantwoorden is, aangezien BMW in de tussentijd zoveel mooie nieuwe auto’s en modellen heeft gelanceerd. Zo vind ik de nieuwe BMW M5 écht geweldig en ook de BMW X2 staat hoog op mijn verlanglijstje.

Wil jij net als Oliver ons team versterken? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer op jouw droombaan!