Ronald is al sinds april 2010 Verkoopadviseur bij Breeman BMW Rotterdam. Wat hij zo leuk vind aan zijn werk? ‘Ik weet nooit wie er onze showroom in komt gelopen. Het ene gesprek loopt direct al gesmeerd. Het andere gesprek moet ik iets meer bijsturen. Het geeft mij voldoening als deze klant dan toch met een grote glimlach de showroom verlaat’.

‘Het geeft mij voldoening als een lastige klant uiteindelijk met een grote glimlach de showroom verlaat’

Vertel iets over je werk?
Mijn dagen zijn voornamelijk gevuld met het verkopen van BMW occasions. Dit doe ik met veel plezier. Daarnaast houd ik mij bezig met auto’s van klanten inkopen en deze taxeren.

Wat zijn jouw hobby’s naast het werk?
Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd op mijn Honda CBR 600F te rijden. Daarnaast geniet ik van de leuke dingen die ik allemaal doe samen met mijn gezin.

Wat is jouw favoriete BMW of MINI?
Op deze vraag kan ik eigenlijk geen antwoord geven. Ik moet toegeven dat ik het merk BMW in zijn geheel een prachtig merk vindt. De techniek, de lijnen en het rijcomfort. Eigenlijk alles trekt mij aan in dit merk.

Hoe heb jij onlangs iemand een fan gemaakt van ons bedrijf? 
Aan een zeer trouwe klant heb ik al meerdere auto’s verkocht. Hij blijft iedere keer weer bij ons terugkomen. Zijn laatste auto (een BMW M2) heb ik op een wel heel bijzondere manier aan hem verkocht, namelijk vanaf mijn vakantieadres. Terwijl ik met mijn gezin op het strand lag, heb ik van alles voor hem geregeld. Dit werd zeer gewaardeerd. Leuk om te vermelden dat deze meneer a.s. zaterdag een BMW i3 RoadStyle Edition bij mij komt bestellen!

Wil jij net als Ronald ons team versterken? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer op jouw droombaan!