Het familiebedrijf Breeman is ruim een eeuw geleden door Willem Breeman gestart. Hij had een passie voor motoren en opende in 1908 ‘Motorhuis W. Breeman’ aan de Taborstraat in Rotterdam-Kralingen. Ruim 110 jaar later wordt de onderneming geleid door de derde generatie. Eigenaar Frits Breeman vertelt je hier graag meer over in onderstaand filmpje!

Hoewel wij al meer dan een eeuw bestaan, weten wij ook heel goed dat dit pas het begin is. De afgelopen jaren is de automotive branche sterk veranderd en worden trends als elektrisch rijden, flexibele mobiliteit en online autoverkoop steeds beter zichtbaar. Breeman kiest ervoor te investeren in de toekomst met onder andere de opzet van deelauto projecten, het doorontwikkelen van haar online landschap en het continu verbeteren van de customer journey. Wil jij hier graag aan bijdragen? Dan wordt het tijd om kennis te maken!

Onze locaties

Breeman BMW Gouda
Antwerpseweg 11
2803 PB Gouda
0182 513 000
info@breemanbmw.nl
Breeman BMW Rotterdam
Driemanssteeweg 130
3084 CB Rotterdam
010 485 4473
info@breemanbmw.nl
Breeman MINI
Autolettestraat 20
3063 NP Rotterdam
010 242 4000
info@breemanmini.nl

Lenneke: Gastvrouw / Sales Support – Breeman MINI

Zodra je onze MINI showroom binnenloopt is Lenneke de eerste die je ziet. Sinds 1 mei werkt zij bij ons als Gastvrouw / Sales Support. 'Ik verwelkom onze klanten met een grote glimlach. De koffie staat zelfs al klaar'.

Lees het verhaal van Lenneke

Ronald: Verkoopadviseur – Breeman BMW Rotterdam

Ronald is al sinds april 2010 Verkoopadviseur bij Breeman BMW Rotterdam. Wat hij zo leuk vind aan zijn werk? 'Ik weet nooit wie er onze showroom in komt gelopen. Het is iedere keer weer een verrassing hoe de dag gaat lopen'.

Lees het verhaal van Ronald

Oliver: Service Adviseur – Breeman BMW Rotterdam

Oliver is onze goedlachse Service Adviseur. 'Een nieuwe BMW kopen is leuk. Nieuwe remblokken wat minder. Aan mij de taak om duidelijk uit te leggen waarom dit een goede investering is. Dit doe ik al 8 maanden met veel plezier.'

Lees het verhaal van Oliver

Johan: MINI Manager – Breeman MINI

Denk je aan Breeman MINI, dan denk je aan Johan. Johan werkt al meer dan tien jaar bij Breeman MINI als Verkoopadviseur. 'Ik ga nog steeds elke dag met veel plezier naar mij werk. Uiteraard helpt het feit dat we bij Breeman het leukste MINI-team van Nederland hebben hieraan mee'.

Lees het verhaal van Johan

Onze merken

Breeman BMW

Breeman BMW

Als oudste BMW dealer van Nederland zijn wij in 60 jaar uitgegroeid tot één van de bekendste automotive bedrijven in de regio's groot Rotterdam en Gouda.
Meer over Breeman BMW
Breeman MINI

Breeman MINI

Wil jij graag werken bij Europa's grootste MINI dealer? Grijp dan nu jouw kans, want Breeman MINI is op zoek naar nieuwe collega's.
Meer over Breeman MINI