Ronald: Verkoopadviseur – Breeman BMW Rotterdam

Ronald is al sinds april 2010 Verkoopadviseur bij Breeman BMW Rotterdam. Wat hij zo leuk vind aan zijn werk? 'Ik weet nooit wie er onze showroom in komt gelopen. Het is iedere keer weer een verrassing hoe de dag gaat lopen'.

Lees het verhaal van Ronald

Oliver: Service Adviseur – Breeman BMW Rotterdam

Oliver is onze goedlachse Service Adviseur. 'Een nieuwe BMW kopen is leuk. Nieuwe remblokken wat minder. Aan mij de taak om duidelijk uit te leggen waarom dit een goede investering is. Dit doe ik al 8 maanden met veel plezier.'

Lees het verhaal van Oliver

Als oudste BMW dealer van Nederland zijn wij in 60 jaar uitgegroeid tot één van de bekendste automotive bedrijven in regio groot-Rotterdam en Gouda. En wij groeien nog steeds. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s waarbij benzine door de aderen stroomt en die tot de beste in hun vakgebied willen behoren. Ben jij die gedreven persoon? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer direct!

BMW vacatures

Verkoopadviseur.

Ben jij een geboren verkoper en heb je altijd al willen werken voor een premium automerk? Grijp dan nu je kans! Ga aan de slag als Verkoopadviseur bij Breeman in Gouda.

40 uur
Gouda
HBO

1e Autotechnicus / Diagnose Technicus.

Als 1e Autotechnicus / Diagnose Technicus ben je voor ons dé technische man of vrouw voor het stellen van ingewikkelde diagnoses, het oplossen van technische en elektronische problemen en uitvoeren van complexe reparaties en onderhoud. Kortom, jij zorgt ervoor dat de binnengekomen auto’s weer in topconditie de weg op gaan. Interesse?

40 uur
Rotterdam
MBO 3