Ronald: Verkoopadviseur – Breeman BMW Rotterdam

Ronald is al sinds april 2010 Verkoopadviseur bij Breeman BMW Rotterdam. Wat hij zo leuk vind aan zijn werk? 'Ik weet nooit wie er onze showroom in komt gelopen. Het is iedere keer weer een verrassing hoe de dag gaat lopen'.

Lees het verhaal van Ronald

Oliver: Service Adviseur – Breeman BMW Rotterdam

Oliver is onze goedlachse Service Adviseur. 'Een nieuwe BMW kopen is leuk. Nieuwe remblokken wat minder. Aan mij de taak om duidelijk uit te leggen waarom dit een goede investering is. Dit doe ik al 8 maanden met veel plezier.'

Lees het verhaal van Oliver

BMW vacatures

(Junior) Magazijn Medewerker

Ben jij van kleins af aan al bezig met alles wat met auto's te maken heeft? Met de auto-onderdelen en accessoires in het bijzonder? En wil je van jouw passie graag je werk maken? Kom dan werken als Junior Magazijn Medewerker bij Breeman in Rotterdam.

40 uur
Rotterdam
VMBO

Chef Werkplaats

Wil jij graag werken in een high-tech werkplaats? Heb jij ervaring met leidinggeven? En beschik jij over veel kennis op het gebied van autotechniek? Kom dan werken bij Breeman BMW als Chef Werkplaats.

40 uur
Rotterdam
MBO 3

Diagnose Technicus

Je bent een autotechnicus van de nieuwe generatie. Nauwkeurige analyses geven jou de informatie die jij nodig hebt om de juiste diagnose te stellen en de beste aanpak te kiezen. Interesse in deze functie als Diagnose Technicus? Lees dan snel verder of solliciteer direct!

40 uur
Rotterdam
MBO 3

1e Autotechnicus

Als 1e Autotechnicus ben je voor ons dé technische man of vrouw voor het stellen van ingewikkelde diagnoses, het oplossen van technische en elektronische problemen en uitvoeren van complexe reparaties en onderhoud. Kortom, jij zorgt ervoor dat de binnengekomen auto’s weer in topconditie de weg op gaan. Interesse?

40 uur
Rotterdam
MBO 3

Service Adviseur

Ben jij servicegericht en doe je er alles aan om de klant met een goed gevoel naar huis te laten gaan? Spreek jij zowel de taal van de klant als die van de autotechnicus? Dan ben jij de Service Adviseur die wij zoeken. Lees snel verder!

40 uur
Rotterdam
MBO 3/4