Ronald: Verkoopadviseur – Breeman BMW Rotterdam

Ronald is al sinds april 2010 Verkoopadviseur bij Breeman BMW Rotterdam. Wat hij zo leuk vind aan zijn werk? 'Ik weet nooit wie er onze showroom in komt gelopen. Het is iedere keer weer een verrassing hoe de dag gaat lopen'.

Lees het verhaal van Ronald

Oliver: Service Adviseur – Breeman BMW Rotterdam

Oliver is onze goedlachse Service Adviseur. 'Een nieuwe BMW kopen is leuk. Nieuwe remblokken wat minder. Aan mij de taak om duidelijk uit te leggen waarom dit een goede investering is. Dit doe ik al 8 maanden met veel plezier.'

Lees het verhaal van Oliver

Als oudste BMW dealer van Nederland zijn wij in 60 jaar uitgegroeid tot één van de bekendste automotive bedrijven in regio groot-Rotterdam en Gouda. En wij groeien nog steeds. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s waarbij benzine door de aderen stroomt en die tot de beste in hun vakgebied willen behoren. Ben jij die gedreven persoon? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer direct!

BMW vacatures

Product Genius.

Hebben onze verschillende BMW & MINI modellen geen geheimen voor jou en vind jij het leuk om onze klanten te helpen bij vragen over hun nieuwe auto? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team in de vestiging van Rotterdam-Noord. Solliciteer direct en wellicht ben jij onze nieuwe Product Genius.

40 uur
Rotterdam-Noord
HBO

Fotograaf.

Ben jij een geboren creatieveling en kan jij de schoonheid van onze premium producten optimaal fotografisch weergeven? Grijp dan nu deze unieke kans! Ga aan de slag voor de vestigingen Rotterdam en Gouda als Fotograaf voor Severs Breeman, BMW en MINI dealer!

40 uur
Rotterdam & Gouda
MBO